Haber

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım Camiadan Destek İstedi

Trendyol Harikalar Ligi ekiplerinden Yılport Samsunspor’un kulüp başkanı Yüksel Yıldırım, takım için her şeyi yaptığını söyleyerek camiadan destek istedi.

Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada Fransız Toulouse Kulübü’nün anlaşmaya imza attığını hatırlattı.

Fransa 2. Lig’de mücadele eden Dunkerque FC takımını satın aldığını belirten Yıldırım, “Bu takımı satın aldıktan sonra Toulouse Kulübü ile anlaşmalar yaptık. Bu projede ağırlıklı olarak akademi için çalışmalar yürütülecek. Oyuncu yetiştirme, geliştirme ve antrenman yöntemleri gibi programlar olacak.Hedefimiz her yıl çok yetenekli bir oyuncuyu Fransa’ya gönderip orada antrenman yaptırmak. Bir ekibe yapay zeka ve geliştirilmiş verileri kullanma fırsatı verilecek. Oyuncuların özelliklerine daha detaylı bakma fırsatı bulacağız.” dedi.

Altyapıya büyük önem verdiklerini belirten Yıldırım, “Altyapıya 10 milyon Euro’nun üzerinde yatırım yaptık. Harika bir altyapı tesisi oluşturduk, Avrupa standartlarında harika bir tesis gençlerimize sunuldu. Avrupa’nın birçok kulübünü geride bıraktık. Samsunspor sıkıntı yaşarken ‘Atatürk Arma’mıza sahip çıkarak yeniden Büyük Lig’e çıkmasını sağladım. Dilerim diğer köklü topluluklar da kötü durumlar yaşamasın ve kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kalmasın. Galatasaray’ı, F.Bahçe’yi, Beşiktaş’ı farklı skorlarla yenmeyi de çok isterdim ama bunlar zamanla olacak.” ifadesini kullandı.

Samsunspor’un çocukluk takımı olduğunu belirten Yıldırım, şöyle devam etti.

“Bu grup için her şeyi yapıyorum. Başarılı olmayı herkesten çok ben istiyorum. Ama bunlar hemen olacak şeyler değil. Biraz zamana ve sabra ihtiyacımız var. Samsunspor mağlup olunca yıkılıyorum, uyuyamıyorum.” sabaha kadar gücüm gidiyor. Günün sonunda insanlar bana anlamsız tepkiler veriyor. Ortak “Bizim amacımız Samsunspor’un başarısı ve bu yüzden buradayım. Hocamız 10 oyuncu istedi, ben de 11 oyuncu dedim. Kulübün alternatif fırsatları olsun diye bunu yaptık. Bu benim ve koçumuzun bu ligdeki ilk sezonu. Doğal olarak hatalarımız da olabilir.”

Takımın eksik kalan kısımlarına transfer yapmaya devam ettiklerini belirten Yıldırım, şöyle konuştu:

“Geçen hafta 6 transfer yapacağız demiştik, 3’ünü tamamladık. Şimdi 6-8 mevkideki oyuncuları kanatlara destekleyip transferi kapatacağız. Transfer dönemi bu dönem sıkıntılı geçiyor, herkes şikayetçi. Bu durum. Harcama limitlerimiz belli, bunun dışına çıkınca TFF oyuncuya lisans vermiyor ve çeşitli yaptırımlar uyguluyor. Samsunspor’un bu dönem ilk 10’a girmesi için elimden geleni yapıyorum. Lütfen camiamız bana destek olsun. Her şeyin üstesinden birlikte geleceğiz.”

haberbakirkoy.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu